Penstriman

Pukul berapa Black Widow dikeluarkan di Disney Plus hari ini?

(Kredit imej: ©Marvel Studios 2021. Hak Cipta Terpelihara.)

Black Widow akan dikeluarkan di Disney Plus melalui Akses Perdana di 12AM PT / 3AM ET / 8AM BST / 5PM AEST pada 9 Julai 2021. Semua kandungan asal Disney Plus tiba pada masa yang sama pada perkhidmatan penstriman. Berikut adalah pautan untuk menonton filem terus di sana.



bundle xbox one s dengan pengawal tambahan

Jika anda terdesak untuk menontonnya sekarang, anda mungkin ingin menyemak sama ada rangkaian teater tempatan anda menyiarkannya lebih awal – seperti yang dinyatakan, Black Widow sudah pun keluar di pawagam UK, dan nampaknya rangkaian teater AS menawarkan pratonton bermula pada 8 Julai juga.

Disney Plus Hotstar telah mengesahkan bahawa Black Widow akan dikeluarkan di India pada masa akan datang.

Bilakah Black Widow akan dikeluarkan secara percuma di Disney Plus?

Black Widow akan tersedia untuk pelanggan tetap Disney Plus pada 6 Oktober 2021, menurut penyenaraian pada perkhidmatan penstriman. Memandangkan anda masih perlu melanggan perkhidmatan untuk melihatnya, ia bukan percuma, secara teknikal, tetapi pada masa itulah harga Akses Premier akan diturunkan dan ia hanya akan memasuki perpustakaan penstriman seperti biasa.

Ini sepadan dengan jangka masa tiga bulan yang telah kami lihat dengan keluaran Premier Access sebelumnya seperti Raya dan Last Dragon.

Pilih cara menonton Black Widow di Disney Plus Disney + Janda Hitam KEPADA$ 34.99 Lihat di Disney + Disney + Langganan Black Widow & Disney+ KEPADA$ 46.98 Lihat di Disney +
  • Shang-Chi : apa yang kita tahu tentang filem Marvel seterusnya

Samuel ialah Editor Hiburan Kanan ArmenianReporter dan pakar dalam Marvel, Star Wars, rancangan Netflix dan bahan penstriman umum. Dia sebelum ini menghabiskan enam tahun di PC Gamer juga, jadi jika anda ingin tahu Command & Conquer yang mana yang terbaik, hantarkan dia.

Lihat lebih banyak berita